260466 przepisów z 712 blogów
Truskawkowy tort na...

Truskawkowy tort na...

Truskawkowy tort na Dzień Matki Ponieważ w... ⇖ 29

Dieta przeciwzapalna,...

Dieta przeciwzapalna,...

Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na... ⇖ 21

Sernik z bezą kokosową

Sernik z bezą kokosową

Serniki to jedne z prostszych w przygotowaniu... ⇖ 41

Kotlety z piersi kurczaka

Kotlety z piersi kurczaka

2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz... ⇖ 48

Mizeria nieklasyczna

Mizeria nieklasyczna

Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon... ⇖ 32

Najprostsze czekoladowe...

Najprostsze czekoladowe...

Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie... ⇖ 93

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Lekka i pyszna sałatka z wędzonym łososiem, z... ⇖ 95

Kurczak caprese -szybki...

Kurczak caprese -szybki...

Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z... ⇖ 113

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie,... ⇖ 103

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z sosem truskawkowym - letni... ⇖ 77

Wyświetlono: 513 razy
hackowanie pieczeni czyli jak zmiękczyć wołu

To dzis czas na zrobienie czegos na ukojenie nerw, na dluga, niespieszna zabawe w kuchni.Zawsze z zaskoczeniem czytam przepisy na pieczen wolowa, w ktorych pojawia sie zalecenie piecz godzine - poltorej . Tyle czasu na przyrzadzenie kawalka wolowiny pieczeniowej przewiduje nawet Jamie Oliver w Kazdy moze gotowac . Moja Świetej Pamieci babcia nastawiala pieczen wolowa w przeddzien obiadu, piekla...

Käsespätzle z...

Käsespätzle z...

Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak... ⇖ 496

Najprostsza zapiekanka...

Najprostsza zapiekanka...

Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow,... ⇖ 520

m tabal: lepsze niż...

m tabal: lepsze niż...

Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie... ⇖ 437

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu... ⇖ 425

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie... ⇖ 398

Ogień, grill, żar....

Ogień, grill, żar....

Won palonych badyli. Jeszcze niedawno nieomylnie... ⇖ 416

Chleb kavring ze Skanii...

Chleb kavring ze Skanii...

Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy... ⇖ 455

O szparagach tylko z...

O szparagach tylko z...

Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej... ⇖ 407

Chałka wytrawna – o...

Chałka wytrawna – o...

Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow... ⇖ 446

Kaiserschmarrn – o...

Kaiserschmarrn – o...

Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o... ⇖ 416


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM