260462 przepisów z 712 blogów
Jak kreatywnie...

Jak kreatywnie...

Artykuł Partnera Cegiełki na ścianie to trend,... ⇖ 1

Najprostsze czekoladowe...

Najprostsze czekoladowe...

Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie... ⇖ 13

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Lekka i pyszna sałatka z wędzonym łososiem, z... ⇖ 30

Kurczak caprese -szybki...

Kurczak caprese -szybki...

Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z... ⇖ 47

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie,... ⇖ 36

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z sosem truskawkowym - letni... ⇖ 33

Sernik na zimno z mango

Sernik na zimno z mango

Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec... ⇖ 69

Szparagi po polsku

Szparagi po polsku

Szparagi po polsku, znane w świecie jako... ⇖ 23

Szklane deski kuchenne...

Szklane deski kuchenne...

Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której... ⇖ 33

Surówka z młodej...

Surówka z młodej...

Surówka z młodej kapustyWiosenna surówka z... ⇖ 60

Wyświetlono: 274 razy
JAKI WYBRAĆ MIÓD DO PIERNIKA?

Obowiązkowym składnikiem ciasta piernikowego jest miód. Do wypieku dobrze sprawdzi się miód lipowy, akacjowy lub wielokwiatowe, które są łagodne w smaku i mają przyjemny zapach. Alternatywą są miody sztuczne, ale ciasteczka z ich dodatkiem wykorzystajmy raczej do ozdabiania choinki. Nie poleca się dodawania do piernika miodu spadziowego, który jest tak intensywny, że wypiekom może...

BABKA Z KREMEM O SMAKU...

BABKA Z KREMEM O SMAKU...

Składniki:5 jajek0,5 szklanki cukru350 g kremu... ⇖ 195

HERBATNIKOWA KANAPKA

HERBATNIKOWA KANAPKA

Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania... ⇖ 200

HOMOGENIZOWANA KANAPKA

HOMOGENIZOWANA KANAPKA

Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego... ⇖ 212

MARCHEWKOWIEC

MARCHEWKOWIEC

Składniki:5 jajek1 szklanka cukru300 g marchewki... ⇖ 251

DESER BAJKA

DESER BAJKA

Składniki:Budyń:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 462

LETNIA INSPIRACJA

LETNIA INSPIRACJA

Składniki:Pianka:660 ml śmietanki kremówki... ⇖ 220

CIASTO Z KIŚLEM NA ZIMNO

CIASTO Z KIŚLEM NA ZIMNO

Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki... ⇖ 214

SERNIK OWOCOWY Z...

SERNIK OWOCOWY Z...

Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki... ⇖ 180

KANDYZOWANA BABKA

KANDYZOWANA BABKA

Składniki:6 jajek0,5 szklanki cukru kryształ1,5... ⇖ 166

SERNIK Z WIŚNIAMI

SERNIK Z WIŚNIAMI

Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4... ⇖ 230


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM