260470 przepisów z 712 blogów
Haft diamentowy jako...

Haft diamentowy jako...

Haft diamentowy to nie tylko piękna forma... ⇖ 5

Papryczki nadziewane...

Papryczki nadziewane...

Papryczki nadziewane fetą -domowe... ⇖ 17

Zupa z truskawek i...

Zupa z truskawek i...

Zupa z truskawek i pomidorów to słodka... ⇖ 5

Zupa krem z zielonych...

Zupa krem z zielonych...

Zupa krem z zielonych szparagówZupa krem z... ⇖ 19

Truskawkowy tort na...

Truskawkowy tort na...

Truskawkowy tort na Dzień Matki Ponieważ w... ⇖ 40

Dieta przeciwzapalna,...

Dieta przeciwzapalna,...

Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na... ⇖ 37

Sernik z bezą kokosową

Sernik z bezą kokosową

Serniki to jedne z prostszych w przygotowaniu... ⇖ 48

Kotlety z piersi kurczaka

Kotlety z piersi kurczaka

2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz... ⇖ 58

Mizeria nieklasyczna

Mizeria nieklasyczna

Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon... ⇖ 40

Najprostsze czekoladowe...

Najprostsze czekoladowe...

Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie... ⇖ 98

Wyświetlono: 501 razy
RAZOWA BUŁKA WROCŁAWSKA

Skladniki15 g swiezych drozdzy500 g maki pszennej chlebowej (typ 750)100 g maki pszennej razowej150 ml cieplego mleka mleka220 ml wody2 lyzeczki cukru2 lyzeczki soli2 lyzki oliwyPrzygotowanieDrozdze zasypcie cukrem. Kiedy roztopia sie dolejcie cieple mleko, wymieszajcie i pozostawcie na kilkanascie minut.Make przesiejcie. Dodajcie do niej zaczyn i pozostale skladniki, zagnieccie (recznie lub mikse...

CUKINIA FASZEROWANA...

CUKINIA FASZEROWANA...

Skladniki2 srednie cukinie2 szalotki lub 1... ⇖ 518

OBŁĘDNE, DROŻDŻOWE...

OBŁĘDNE, DROŻDŻOWE...

Skladniki30 g swiezych drozdzy500 g maki pszennej... ⇖ 515

MAKARON ZE SZPARAGAMI I...

MAKARON ZE SZPARAGAMI I...

Skladnikipeczek zielonych szparagow200 ml... ⇖ 511

KLASYCZNY MURZYNEK

KLASYCZNY MURZYNEK

Po przerwie wracamy z klasyka.Chyba kazdy z nas... ⇖ 569

PIECZONY KALAFIOR Z...

PIECZONY KALAFIOR Z...

Skladnikipolowa kalafioraok 6 fioletowych... ⇖ 547

MAKARONOWA ZAPIEKANKA Z...

MAKARONOWA ZAPIEKANKA Z...

Skladniki1 kalafior1 piers z kurczaka... ⇖ 504

BUŁECZKI MAŚLANE

BUŁECZKI MAŚLANE

Skladniki250 g maki tortowej15 g swiezych... ⇖ 552

JAGLANE CIASTKA...

JAGLANE CIASTKA...

Skladniki150 g gorzkiej czekolady75 g masla75 g... ⇖ 522

DROŻDŻÓWKI CYNAMONOWE...

DROŻDŻÓWKI CYNAMONOWE...

Skladnikiciastoopakowanie drozdzy suszonych375 g... ⇖ 485

MAKARON Z CZOSNKIEM,...

MAKARON Z CZOSNKIEM,...

Kolejny nasz przyklad obrazujacy smiala teze:... ⇖ 518


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM