260462 przepisów z 712 blogów
Mizeria nieklasyczna

Mizeria nieklasyczna

Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon... ⇖ 10

Najprostsze czekoladowe...

Najprostsze czekoladowe...

Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie... ⇖ 55

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Lekka i pyszna sałatka z wędzonym łososiem, z... ⇖ 76

Kurczak caprese -szybki...

Kurczak caprese -szybki...

Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z... ⇖ 86

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie,... ⇖ 83

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z...

Przepis na makaron z sosem truskawkowym - letni... ⇖ 56

Sernik na zimno z mango

Sernik na zimno z mango

Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec... ⇖ 97

Szparagi po polsku

Szparagi po polsku

Szparagi po polsku, znane w świecie jako... ⇖ 48

Szklane deski kuchenne...

Szklane deski kuchenne...

Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której... ⇖ 45

Surówka z młodej...

Surówka z młodej...

Surówka z młodej kapustyWiosenna surówka z... ⇖ 87

Wyświetlono: 365 razy
Recenzja książki  Rewolucja Energetyczna. Ale po co?  autorstwa Marcina Popkiewicza.

Jakis rok temu przeczytalam Świat na rozdrozu - pierwsza ksiazke Marcina Popkiewicza. Mimo, ze wciagnela mnie bez reszty i spowodowala ferment myslowy, na lekture kolejnej zdecydowalam sie dopiero po wielu miesiacach. Obie pozycje, choc napisane prostym i przystepnym jezykiem, poruszaja bowiem tematy trudne i niewygodne - rozwoj i wzrost gospodarczy, paliwa kopalne i odnawialne zrodla energii, ...

Wegańskie bajaderki,...

Wegańskie bajaderki,...

Ten przepis to próba odpowiedzi na dziecięcy... ⇖ 209

Bulion z resztek

Bulion z resztek

Przerośnięta cukinia, łykowate łodygi... ⇖ 216

Przygoda z aromaterapią...

Przygoda z aromaterapią...

W jesienne i zimowe dni najchętniej robiłabym... ⇖ 272

Zupa krem z jarmużem i...

Zupa krem z jarmużem i...

Zupa krem z jarmużem jest przepyszna ale (mimo... ⇖ 289

„Mąka i czas” oraz...

„Mąka i czas” oraz...

Kilka tygodni temu po długiej letniej przerwie... ⇖ 327

Pierniczkowe gofry

Pierniczkowe gofry

Jak zużyć nadmiar zakwasu, gdy pieczemy domowy... ⇖ 240

Herbata z fermentowanych...

Herbata z fermentowanych...

W zeszłym roku nauczyłam się fermentować... ⇖ 384

Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Co roku latem przychodzi taki czas, że mamy... ⇖ 338

Lody czekoladowe

Lody czekoladowe

Wegańskie domowe lody czekoladowe? To da się... ⇖ 358

Lody fasolowe

Lody fasolowe

Wegańskie domowe lody fasolowe ratują nas w... ⇖ 418


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM