MIODOWO-MUSZTARDOWY...
Miodowo-musztardowy udziec indyczy Udziec indyczy... ⇖ 67
Zobacz przepis!
LODY CZEKOLADOWE Z...
Lody czekoladowe z maszynki Do przygotowania... ⇖ 87
DROBIOWA WĘDLINA...
Drobiowa wędlina kanapkowa Marynata na 450-500 g... ⇖ 111
MIĘSO W SŁOIKU
Mięso w słoiku ( 6 słoików po 500 ml ) Mięso... ⇖ 183
ZIEMNIAKI PO MAROKAŃSKU
Ziemniaki po marokańsku Ziemniaki obrać i... ⇖ 72
TORT ANANSOWO-KOKOSOWY
Tort ananasowo-kokosowy Biszkopt: Beza kokosowa:... ⇖ 97
ROGALIKI Z DZEMEM LUB...
Rogaliki z dżemem lub powidłami * Z mascarpone... ⇖ 91
PĄCZUSZKI I GOFRY Z...
Pączuszki i gofry z jednego przepisu Jajka z... ⇖ 140
ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ
Śledzie pod pierzynką Śledzie pod pierzynką... ⇖ 99
CHLEB ORKISZOWY Z...
Chleb orkiszowy z automatu , na orkiszowym... ⇖ 154
MAŁE BURACZKI W...
Małe buraczki w całości (2 słoiki) Buraczki... ⇖ 137
KRUCHE CIASTO ZE...
Kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką... ⇖ 213
BURACZKI NA ZIMĘ (6...
Buraczki na zimę ( 6 słoików po 450 g ) Buraki... ⇖ 232
ŚLIWELLA VEL NUTELLA...
Śliwella vel Nutella śliwkowa Pani Renaty... ⇖ 118
FASOLKA SZPARAGOWA Z...
Fasolka szparagowa z patelni Umyć fasolkę i... ⇖ 193
KONFITURY AGRESTOWE
Konfitury agrestowe Agrest umyć , usunąć... ⇖ 137
CHLEB ORKISZOWY NA...
Chleb orkiszowy na zakwasie Na mały bochenek :... ⇖ 149
KONFITURY WIŚNIOWE BEZ...
Konfitury wiśniowe bez mieszania Na 3-4 małe... ⇖ 290
ŁOSOŚ PO TOSKAŃSKU
Łosoś po toskańsku Na 1 porcję : Łososia... ⇖ 123
TRUSKAWKI, ŚMIETANKA,...
Truskawki, śmietanka, bezy – Eton Mess... ⇖ 239
ZAPIEKANKA...
Zapiekanka cukiniowo-paprykowa Cukinie i paprykę... ⇖ 193
PIECZEŃ RZYMSKA Z...
Pieczeń rzymska z udźca indyczego Cebulę... ⇖ 222
ZIOŁOWO-CZOSNKOWY SEREK...
Ziołowo-czosnkowy serek kanapkowy ( jak Boursin... ⇖ 276
GALARETA Z GOLONKI (Z...
Galareta z golonki ( z szybkowaru ) Golonkę... ⇖ 223
SERNIK EGZOTYCZNY Z...
Sernik egzotyczny z gujawą Spód Sernik... ⇖ 218
KISZONA CZERWONA KAPUSTA
Kiszona czerwona kapusta Ta ilość kapusty... ⇖ 299
KEBAB Z PIEKARNIKA
Kebab z piekarnika Górne części udek kurczaka... ⇖ 296
ŻURAWINA DO MIĘSA I...
Żurawina do mięsa i oscypków Żurawinę warto... ⇖ 269
DUŃSKIE CIASTO KOKOSOWE...
Duńskie ciasto kokosowe (Drommekage) Ciasto... ⇖ 428
KOTLECIKI MIELONE Z...
Kotleciki mielone z udźca indyka Bułkę... ⇖ 457
SERNIK Z ŻURAWINAMI
Sernik z żurawinami Spód Sernik Ciasteczka... ⇖ 269
CIASTO ZE ŚLIWKAMI I...
Ciasto ze śliwkami i cynamonową kruszonką... ⇖ 319
GULASZ WOŁOWY Z...
Gulasz wołowy z szybkowara Mięso umyć,... ⇖ 209
UDKA KURCZAKA Z...
Udka kurczaka z warzywami, z piekarnika Przyprawa... ⇖ 297
SERNIK MORELOWY
Sernik morelowy Spód Sernik Morele umyć i po... ⇖ 211
CHLEB PSZENNO – ŻYTNI...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( duży bochenek... ⇖ 271
CIASTO Z JAGODAMI LUB...
Ciasto z jagodami lub borówkami na maślance 1... ⇖ 314
KOTLECIKI SCHABOWE
Kotleciki schabowe 4 kotlety schabowe po ok... ⇖ 273
CIASTO MIGDAŁOWO –...
Ciasto migdałowo – rabarbarowe 300 g... ⇖ 229
SURÓWKA Z MŁODEJ...
Surówka z młodej kapusty 1/2 główki młodej... ⇖ 236
SCHAB Z SZYNKOWARA
Schab z szynkowara 1000 g schabu 4 ząbki czosnku... ⇖ 374
UDZIEC JAGNIĘCY PO...
Udziec jagnięcy po grecku 1800-2000 udźca... ⇖ 578
SZYNKA PIECZONA W...
Szynka pieczona w niskiej temperaturze 1000 g... ⇖ 790
FOCACCIA Z FARSZEM...
Focaccia z farszem (Focaccia ripiena) Ciasto 400... ⇖ 689
CHLEBEK TURECKI
Chlebek turecki 500 g mąki pszennej chlebowej (... ⇖ 1107
SERNIK DREZDEŃSKI...
Sernik drezdeński (eierschecke) Ciasto 100 g... ⇖ 437
KARKÓWKA PO WŁOSKU...
Karkówka po włosku (porchetta) 1200 -1400 g... ⇖ 423
KISZONA KAPUSTA
Kiszona kapusta 1 główka kapusty (ok. 3200 g po... ⇖ 346
NALEŚNIKI GRYCZANE...
Naleśniki gryczane (galette) 9-10 naleśników... ⇖ 276
PAPRYKOWY UDZIEC INDYCZY
Paprykowy udziec indyczy 1000-1200 g udźca... ⇖ 230
LODY Z MASCARPONE ,BEZ...
Lody „sernikowe” i wiśniowe z... ⇖ 337
CHLEB ŻYTNI JASNY NA...
Chleb żytni jasny na zakwasie z niewielkim... ⇖ 326
BABKA ORZECHOWA
Babka orzechowa 60 g mielonych orzechów... ⇖ 449
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY NA...
Chleb żytnio-pszenny na zakwasie ( 2 fazowy 2... ⇖ 331
KOPYTKA DYNIOWE
Kopytka dyniowe mała dynia Hokkaido upieczona =... ⇖ 291
ZAKWAS ŻYTNI
Zakwas żytni 100 g mąki żytniej typ 2000 100... ⇖ 312
CHLEB PSZENNO-ŻYTNI NA...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( 2 bochenki )... ⇖ 353
BABKA JOGURTOWA 7...
Babka jogurtowa 7 kubeczków 1 kubeczek jogurtu... ⇖ 641
GULASZ SEGEDYŃSKI
Gulasz segedyński 800 g wieprzowiny* (np... ⇖ 336
GOŁĄBKOWY TORT Z...
Gołąbkowy tort z włoskiej kapusty główka... ⇖ 2326
KAPUŚNIAK Z WŁOSKIEJ...
Kapuśniak z włoskiej kapusty 500 g włoskiej... ⇖ 301
MARMOLADA PAPRYKOWA –...
Marmolada paprykowa – przepis Izy Na 12-14... ⇖ 345
SERNIK TRUSKAWKOWY
Sernik truskawkowy Spód 200 g ciasteczek... ⇖ 265
TUŃCZYKOWA PASTA DO...
Tuńczykowa pasta do chleba 200 g tuńczyka w... ⇖ 355
MIODOWO-CZOSNKOWY UDZIEC...
Miodowo-czosnkowy udziec indyczy 1000-1200 g... ⇖ 334
TRÓJKĄTNE CIASTECZKA
Trójkątne ciasteczka 200 g mąki 1 łyżeczka... ⇖ 279
SAŁATKA WIOSENNA
Sałatka wiosenna Na 1 porcję: 1/2 świeżego... ⇖ 405
SIMNEL CAKE –...
Simnel cake – angielskie ciasto bakaliowo... ⇖ 378
KIEŁBASA PAPRYKOWA Z...
Kiełbasa paprykowa z indyka 500 g udźca... ⇖ 333
BIAŁA KIEŁBASA wg. ANI...
Biała kiełbasa wg. Ani i Grzegorza 1300 g... ⇖ 383
ROZETKI – CHRUPIĄCE...
Rozetki – chrupiące smażone ciasteczka... ⇖ 346
SHOARMA DROBIOWA
Shoarma drobiowa 1 kg udek kurczaka ( górne... ⇖ 399
SOSY, PRZYPRAWY, MARYNATY
Sosy, przyprawy , marynaty Tu znajdą się... ⇖ 319
UDZIEC INDYCZY PIECZONY...
Udziec indyczy pieczony w niskiej temperaturze... ⇖ 296
BITKI WOŁOWE
Bitki wołowe 1 kg dobrej wołowiny 3 cebule 4... ⇖ 429
SZARE KLUSKI
Szare kluski 1 kg ziemniaków 1 szkl mąki... ⇖ 471
PIEROGI Z KAPUSTĄ I...
Pierogi z kapustą i pieczarkami (ok 80 szt)... ⇖ 401
PASZTET...
Pasztet wieprzowo-drobiowy 700 g wieprzowiny ,... ⇖ 298
JARMUŻOWY RYŻ
Jarmużowy ryż 200 g ryżu długoziarnistego... ⇖ 313
BUŁECZKI JOGURTOWE Z...
Bułeczki jogurtowe z powidłami lub dżemem 220... ⇖ 681
FAJITAS Z INDYKA
Fajitas z indyka 750 g piersi indyczej 3 średnie... ⇖ 361
SERNIK MANGO ZE...
Sernik mango ze śmietanką i marakują Spód 200... ⇖ 469
TRÓJKĄTNE BABECZKI...
Trójkątne babeczki żurawinowo –... ⇖ 333
PODPŁOMYKI Z PATELNI
Podpłomyki (flatbread) z patelni PODPŁOMYKI... ⇖ 972
JESIENNY KOKTAJL...
Jesienny koktajl bananowo-śliwkowy 500 ml... ⇖ 410
JABŁECZNIK NA KWAŚNEJ...
Jabłecznik na kwaśnej śmietanie 2 szkl mąki 2... ⇖ 7910
ŁOSOSIOWA PASTA DO...
Łososiowa pasta do chleba 250 g łososia... ⇖ 375
PAKIECIKI...
Pakieciki drobiowo-warzywne 900 g piersi kurczaka... ⇖ 355
DOMOWA PASTA DO CHLEBA...
Domowa pasta do chleba wg. pani Partycji (z... ⇖ 3384
KARKÓWKA PO BAŁKAŃSKU
Karkówka po bałkańsku 750 g karkówki 3... ⇖ 784
GOFRY BELGIJSKIE
Gofry belgijskie 3/4 szkl. mąki tortowej 1/4... ⇖ 438
CHRUPIĄCE GOFRY
Chrupiące gofry 2 szkl. mąki tortowej 1... ⇖ 2019
ŁOSOŚ CAJUN
Łosoś Cajun Łosoś 750 g łososia (płat) 2... ⇖ 416
LODY...
Lody bananowo-truskawkowe bez maszynki 2... ⇖ 359
NALEŚNIKI
Naleśniki 250 ml mąki 250 ml mleka 1 jajko... ⇖ 381
CHLEB ORKISZOWY...
Chleb orkiszowy pełnoziarnisty 300 g mąki... ⇖ 409
PIECZEŃ WOŁOWA (POT...
Pieczeń wołowa (Pot roast) 2 kg ładnej... ⇖ 774
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY Z...
Chleb żytnio-pszenny z automatu 300 g mąki... ⇖ 451
CHAŁKA DROŻDŻOWA Z...
Chałka drożdżowa z automatu i piekarnika z... ⇖ 699
STEK Z TUŃCZYKA
Stek z tuńczyka 280-300 g stek z tuńczyka... ⇖ 429